Manteniment i actualització de continguts - Aronanet
15416
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15416,page-child,parent-pageid-15379,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Manteniment i actualització de continguts

Manteniment i actualització de continguts

La teva web sempre al dia

El procés de creació i posada en marxa d’una web és només el principi. Una vegada publicada, és necessari realitzar accions de manteniment i actualització constant per garantir la seguretat i el seu correcte funcionament. És convenient a més introduir nous continguts freqüentment per a fidelizar als usuaris visitants i millorar el posicionament en cercadors.

Disposem de diversos paquets de manteniment i actualització de continguts. Apliquem totes les actualitzacions de seguretat i gestionem les còpies de seguretat. Restaurem el servei en cas de necessitat. Dedica tot el teu temps a la gestió del teu negoci i delega en nosaltres l’actualització de continguts. Deixa-ho tot a les nostres mans.

Vols que ens encarreguem de cuidar el teu web?  Consulta’ns!

Tenim molt més que oferir-te

Oferim un ventall de serveis addicionals perquè no hagis de preocupar-te de res

WEBS EN WORDPRESS

Wordpress és la plataforma tecnològica de gestor de continguts més utilitzada. Vols descobrir per què? Creem el teu web en WordPress a preus competitius. La facilitat de gestió de continguts, modularidad, seguretat i alta escalabilitat són alguns dels seus avantatges.

DOMINI I HOSTING

Ens encarreguem de registrar i renovar el teu domini i t'oferim un espai en els nostres servidors dimensionat correctament per allotjar la teva web. Gestiona tot el que necessites per engegar el teu projecte amb un únic interlocutor. Ens encarreguem de tot.

Assessorament Legal

Tot lloc web ha de complir la normativa. T'informem de tot el necessari perquè la teva web compleixi amb la legislació vigent. Avís legal, política de privacitat, política de cookies: redactem els textos legals necessaris adequats al teu perfil o al de la teva empresa.